Hvordan komme i gang?

20.03.2013 // kl.15:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei! Tenkte jeg skulle dele noen tips på hvordan man kan komme i gang med en bedre livsstil. Noe som har hjulpet og motivert meg veldig er å ha en matdagbok/ helse og kostholds bok. Der skriver jeg ned hva jeg spiser og trener noe som gir mye bedre oversikt, og man har ikke lyst til å spise usunt når man vet man må skrive det ned før man legger seg om kvelden! Jeg skriver også ned mål, oppskrifter, tips og annet nyttig jeg leser  fra blogger/ magasiner/ nettsteder osv.

Så det blir enda gøyere å skrive i boken om du dekorerer den litt pent! Kjøp bare en vanlig A4 blokk, skriv ut noen bilder eller klipp fra magasiner du har liggende og lim eller teip dem til forsiden av boken! Dette er både gøy og resultatet blir kjempefint!

Her er et bilde av min bok! 

Så anbefaler jeg deg at det første du skriver i boken er en liste over hvorfor du ønsker å legge om kostholdet og livsstilen. Skriv ned alle de positive tingene som kommer med en god helse og en sunn kropp! Denne siden er super motiverende å se tilbake på om du har en dag der du ønsker å gi opp!Håper dette kanskje hjelper deg også! Lykke til! 

Har du noen gode tips på hvodan komme i gang med en bedre livsstil?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits