Planlegging er nøkkelen!

17.04.2013 // kl.13:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Jeg mener at det å planlegge er nøkkelen til suksess når det gjelder helsa. Da får du full kontroll og vet hva du skal forholde deg til iløpet av dagen, uka og måneden. Sett deg mål og legg opp til aktiviteter som vil hjelpe deg å nå dem! Jeg har foreksempel alltid planlagt hva jeg skal spise dagen i forveigen og ukas trening på mandag. Dette hjelper meg veldig til å holde gode rutiner og ungå utskeielser.

Så tenkte jeg kunne vise dere hvordan denne ukas treningsprogram ser ut! desverre blir det lite trening på lørdag og søndag siden begge disse dagene går med til å overnatte på turnstevne. Men her er det iallefall:

Se der ja! Fint og rosa, tror desverre jeg må droppe latinmixen i dag fordi jeg er blitt syk... Håper jeg snart er på bena igjen og kan gi alt på treningen, merket at jeg var kvalm og hadde lite energi i går. Men Dans mix på mandag var iallefall utrolig gøy og jeg ble skikkelig svett! Tror nok jeg forbrente en del kalorier iløpet av den timen! 


SÅ da ønsker jeg bare alle en strålende onsdag videre og håper ikke at dere også ligger hjemme på sofaen med kvalme og forkjølelse! 

Pleier du å planlegge trening og måltider? Kunne du tenkt deg å starte med det?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits