mars 2013

Hvordan komme i gang?

20.03.2013 // kl.15:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei! Tenkte jeg skulle dele noen tips på hvordan man kan komme i gang med en bedre livsstil. Noe som har hjulpet og motivert meg veldig er å ha en matdagbok/ helse og kostholds bok. Der skriver jeg ned hva jeg spiser og trener noe som gir mye bedre oversikt, og man har ikke lyst til å spise usunt når man vet man må skrive det ned før man legger seg om kvelden! Jeg skriver også ned mål, oppskrifter, tips og annet nyttig jeg leser  fra blogger/ magasiner/ nettsteder osv.

Så det blir enda gøyere å skrive i boken om du dekorerer den litt pent! Kjøp bare en vanlig A4 blokk, skriv ut noen bilder eller klipp fra magasiner du har liggende og lim eller teip dem til forsiden av boken! Dette er både gøy og resultatet blir kjempefint!

Her er et bilde av min bok! 

Så anbefaler jeg deg at det første du skriver i boken er en liste over hvorfor du ønsker å legge om kostholdet og livsstilen. Skriv ned alle de positive tingene som kommer med en god helse og en sunn kropp! Denne siden er super motiverende å se tilbake på om du har en dag der du ønsker å gi opp!Håper dette kanskje hjelper deg også! Lykke til! 

Har du noen gode tips på hvodan komme i gang med en bedre livsstil?  

Smoothie

19.03.2013 // kl.15:08 // Blogg // Ingen kommentarer

Smoothie er kjempegodt, sunt og lett og lage! For deg som ikke er spessielt glad i frukt er det en super måte å få i seg noen vitaminer. Hovedingrediensene er frukt, youghurt og juice (eller melk), kjør det i en stavmikser eller smoothiemaskin og så har du det! 

Et supert tips er å ha litt fitness eller lignende kornblanding på smoothien, det smaker nesten som sobet med kjeks! Og så gir det litt mere metthetsfølelse. Jeg liker at smoothien er ganske tykk, da inneholder den også mere frukt som er bra! Her er oppskriften: 1glass fryst frukt/bær 1/2 glass juice eller melk og 2 skjeer lett og naturlig youghurt..

Håper dere likte oppskriften! Har du noen smoothie tips? 

Mitt prosjekt!

18.03.2013 // kl.16:44 // Blogg // Ingen kommentarer

Heihei! Jeg heter Sara Sofie og er snart 16 år, jeg har i det siste blitt mere og mere interessert i helse, kosthold og trening. Jeg er ingen ekspert selv, men med denne bloggen ønsker jeg å dele tips, prøve ut nye ting og lære mere! Jeg kommer til å legge ut faktaopplysninger, oppskrifter, tips og motivasjon. Jeg ønsker å prøve ut ulike ting for å se hvordan det funker, som detox, lavkarbo, ulike kosttilskudd osv.

Jeg håper jo at dette ikke bare vil motivere og hjelpe meg selv til å få den livsstilen jeg ønsker, men kanskje også deg!Legg meg gjerne til som venn! 

Velkommen til min blogg!

17.03.2013 // kl.21:19 // Blogg // Ingen kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits